Kat plast ineens in huis waarom?

kattenbakvulling klontvormend - De 10 beste van dit moment.

Het zal geen verassing zijn dat klontvormende kattenbakvulling het meest verkocht wordt. De meeste mensen vinden katten erg leuk maar zien vreselijk op tegen het schoonmaken van de kattenbak en de stankoverlast die je ervan hebt. Uiteraard ook met klontvormende kattenbakvulling zul je nooit helemaal verlost zijn van al deze ongemakken, maar zeker in het onderhoud van de kattenbak biedt dit soort uitkomst. Als je de korrels regelmatig omschept dan zul je echt merken dat je de kattenbak minder vaak hoeft te verschonen. Ook de stank overlast zal hierdoor sterk afnemen!

Stank

kattenbakvulling

Je kent dat wel die geur die je bij sommige huizen al ruikt als je binnen stapt en denkt "O die hebben een kat". Die penetrante zure urine lucht is gewoon niet erg aangenaam in je huis. Het mooie is dat er tegenwoordig genoeg klontvormende kattenbakvulling bestaat die gemaakt zijn van verschillende synthetische stoffen. Deze stoffen hebben als eigenschap veel vocht (urine) op te nemen en de geur ervan in te kapselen, wat de stank overlast merkbaar doet afnemen.


Kattenbak verschonen


Kattenbak schoonmaken
Iedere katten eigenaar ziet er tegen op het schoonmaken van de kattenbak. Als je er over nadenkt is het een klusje van een paar minuten, maar het is gewoon een gedoe om die bak weer te legen in een vuilniszak die altijd lijkt dicht te klappen net op het moment dat jij de kattenbak omgooit... Wat zou het fijn zijn als je dit minder vaak hoeft te doen! En dat kan met een kattenbakvulling die klonten vormt.


De top 10 klontvormende kattenbakvullingen


1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Kittens

Een waarschuwing voor kittens zorg ervoor dat uw kattenbakvulling voor kittens absoluut niet klontvormend is. Kittens nemen nog wel eens een hapje van de kattenbakvulling wat in het ergste geval tot de dood kan leiden. Daarnaast kan het zijn dat u uw kitten moet laten opereren om de verorberde samengeklonterde kattenbakvulling uit de maag te verwijderen. Een geintje dat u al gauw een paar honderd euro zal kosten.

Reacties